Με το σλόγκαν “No talk, Just Action” και με τη συμμετοχή δεκάδων νέων από διαφορετικά μέρη της Ελλάδος έληξε το 5ο #StartupWeekendVolos, powered by Google. Οι νικητές του διαγωνισμού ήταν οι #room8, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που προωθεί έναν επαναστατικό τρόπο επιλογής συγκατοίκου, υπό τη μορφή ηλεκτρονικού παιχνιδιού και όχι μόνο. Οι άλλες ομάδες που βραβεύτηκαν ήταν η #aggaria, μία online πλατφόρμα για οποιονδήποτε ψάχνει τον κατάλληλο άνθρωπο για να αναλάβει μια προσωπική ή εταιρική αγγαρεία και η #FermeTech, μία συσκευή που απευθύνεται σε παραγωγούς βρώσιμης ελιάς και ελέγχει συνεχώς όλες τις παραμέτρους μέσω της οποίας ο παραγωγός θα παρακολουθεί χωρίς να χρειάζεται να μεταβεί επιτόπου τον έλεγχο της διαδικασία της ζύμωσης και τυχόν αιφνίδιες αλλαγές που «απειλούν» το τελικό προϊόν, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα και μοντελοποίησης της παραγωγής του.
Το #StartupWeekendVolos πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας για 5η συνεχή χρόνια, αλλά και με τη στήριξη καταξιωμένων επιχειρηματιών και ακαδημαϊκών που ταξίδεψαν κατά την διάρκεια του 3ημέρου για να βοηθήσουν τους νέους να δημιουργήσουν ελπιδοφόρες επιχειρηματικές ομάδες.
Facilitator της βραδιάς -που ταξίδεψε στην Ελλάδα από το εξωτερικό- ήταν η Maria-Christina Tsitsopoulos
H διοργάνωση είχε την υποστήριξη 30 και πλέον χορηγών με μεγαλύτερο αυτών την METRON LOGISTICS. Τη συμμετοχή της METRON LOGISTICS επιμελήθηκε το γραφείο μας.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?